Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw restaurant in ECI Cultuurfabriek

Geplaatst opwoensdag 6 juli 2016 - 19:15

ECI Cultuurfabriek krijgt een volwaardig nieuw restaurant, dat straks zeven dagen per week open is.

Het wordt gesitueerd bij de entree, naast sterrenrestaurant One.

Stoppen
De uitbaters van Lounge 44 in Herten zijn de beoogde nieuwe horeca-exploitanten van de Cultuurfabriek. Zij hebben een intentie-overeenkomst met ECI-beheerder KIEN getekend. Als alles doorgaat, stoppen ze met hun huidige restaurant in Herten.

Eten
ECI heeft tot dusver alleen een ondersteunende horecafunctie ter aanvulling op de culturele activiteiten. Het is de bedoeling dat het nieuwe restaurant een zelfstandige 'trekker' wordt, meldt directeur Pepijn Reijnders van KIEN Facility Management, dat de cultuurfabriek beheert en exploiteert. "Daarom hebben we ook lang gezocht naar het juiste concept. De formule moet zo onderscheidend zijn dat mensen ook louter om uit te eten naar ECI komen."

Hoe het nieuwe restaurant gaat heten, is nog niet bekend. De opening is, als alles doorgaat, begin volgend jaar gepland.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Limburg op 8 en 10 in restaurant top-10
Sterrenkok Roermond stelt menu restaurant op rails samen
Internationale prijs voor chef-kok Limburgse sterrenzaak
Restaurant Horeca Uiteten
De Leuf verliest tweede Michelin-ster
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen