Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw restaurant in ECI Cultuurfabriek

Geplaatst opwoensdag 6 juli 2016 - 19:15

ECI Cultuurfabriek krijgt een volwaardig nieuw restaurant, dat straks zeven dagen per week open is.

Het wordt gesitueerd bij de entree, naast sterrenrestaurant One.

Stoppen
De uitbaters van Lounge 44 in Herten zijn de beoogde nieuwe horeca-exploitanten van de Cultuurfabriek. Zij hebben een intentie-overeenkomst met ECI-beheerder KIEN getekend. Als alles doorgaat, stoppen ze met hun huidige restaurant in Herten.

Eten
ECI heeft tot dusver alleen een ondersteunende horecafunctie ter aanvulling op de culturele activiteiten. Het is de bedoeling dat het nieuwe restaurant een zelfstandige 'trekker' wordt, meldt directeur Pepijn Reijnders van KIEN Facility Management, dat de cultuurfabriek beheert en exploiteert. "Daarom hebben we ook lang gezocht naar het juiste concept. De formule moet zo onderscheidend zijn dat mensen ook louter om uit te eten naar ECI komen."

Hoe het nieuwe restaurant gaat heten, is nog niet bekend. De opening is, als alles doorgaat, begin volgend jaar gepland.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Limburg op 8 en 10 in restaurant top-10
Sterrenkok Roermond stelt menu restaurant op rails samen
Internationale prijs voor chef-kok Limburgse sterrenzaak
Restaurant Horeca Uiteten
De Leuf verliest tweede Michelin-ster
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen