Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw onderdeel voor jubilerende Amstel Gold Race

Geplaatst opmaandag 30 maart 2015 - 16:29

Het Amstel Gold-weekend wordt dit jaar uitgebreid naar drie dagen. Op vrijdag komt er een nieuw evenement bij: de Amstel Radler Challenge.

Dat heeft de organisatie van de koers maandag bekendgemaakt.

Op vrijdagavond 17 april gaan schaatsers en wielrenners, professionals en amateurs, op de Cauberg één op één het duel met elkaar aan.

30 wedstrijden
Het recept is simpel: wie de 500 meter het snelst aflegt is de winnaar. Na zo'n 30 wedstrijdjes strijden de snelste tien deelnemers in de finale om de titel. De Radler Challenge moet een extra publiekstrekker worden voor de jubilerende wielerkoers.

Tuitert
Het wedstrijdje wordt opvallend genoeg niet opgezet door een wielrenner. Oud-schaatser Mark Tuitert is maandag benoemd tot koersdirecteur van het nieuwe onderdeel. De Olympisch kampioen gaat overigens zelf ook met een fiets de Cauberg op.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Amstel Radler Challenge Amstel Gold Race
Wielrenners strijden op Cauberg om Amstel Radler Challenge
Amstel Gold Race live te volgen via 1Limburg
Liveblog: jubileumeditie Amstel Gold Race
Grote namen aan de start van Amstel Gold Race
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen