Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Nieuw onderdeel voor jubilerende Amstel Gold Race

Geplaatst opmaandag 30 maart 2015 - 16:29

Het Amstel Gold-weekend wordt dit jaar uitgebreid naar drie dagen. Op vrijdag komt er een nieuw evenement bij: de Amstel Radler Challenge.

Dat heeft de organisatie van de koers maandag bekendgemaakt.

Op vrijdagavond 17 april gaan schaatsers en wielrenners, professionals en amateurs, op de Cauberg één op één het duel met elkaar aan.

30 wedstrijden
Het recept is simpel: wie de 500 meter het snelst aflegt is de winnaar. Na zo'n 30 wedstrijdjes strijden de snelste tien deelnemers in de finale om de titel. De Radler Challenge moet een extra publiekstrekker worden voor de jubilerende wielerkoers.

Tuitert
Het wedstrijdje wordt opvallend genoeg niet opgezet door een wielrenner. Oud-schaatser Mark Tuitert is maandag benoemd tot koersdirecteur van het nieuwe onderdeel. De Olympisch kampioen gaat overigens zelf ook met een fiets de Cauberg op.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Amstel Radler Challenge Amstel Gold Race
Wielrenners strijden op Cauberg om Amstel Radler Challenge
Amstel Gold Race live te volgen via 1Limburg
Liveblog: jubileumeditie Amstel Gold Race
Grote namen aan de start van Amstel Gold Race
Overzicht
Advertentie
50 jaar Thielen - De ogen van de meester

In het Limburgs Museum is tot en met 5 mei 2019 de unieke overzichtstentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester' te zien. Evert Thielen (Venlo, 1954) maakt kunst die je overrompelt: gigantische schilderijen waar jarenlang aan is gewerkt. Nooit eerder was er zoveel werk van deze bekende en gewaardeerde kunstenaar op één plek te zien.

Ontdek hier de tentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester'
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen