Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw: Meezingfeest op de Markt in Venlo

Geplaatst opdonderdag 1 september 2016 - 10:00

Venlo krijgt er een nieuw evenement bij: op woensdag 14 september wordt voor de eerste keer het zogenaamde Meezingfeest georganiseerd.

De titel spreekt voor zich, het publiek kan (of moet?) die avond meezingen met diverse artiesten. Eén naam die al zeker is, is Lee Towers.

Muzikale reis
Orkest The New Symphonics onder leiding van Maurice Luttikhuis en het koor neemt het publiek mee op een muzikale reis rond de wereld. Het evenement is een gezamenlijk project van omroep MAX, Eye of the Hurricane en Sef Thissen Music.

LED-muur
Sef Thissen is ook de presentator van het programma, dat door omroep MAX wordt opgenomen. Elke bezoeker ontvangt bij de entree een krant met daarin tenminste twintig songteksten van wereldhits. De teksten worden ook vertoond op de LED-muur in het decor.

Het Meezingfeest is op woensdag 14 september vanaf 20:15 uur op de Markt in Venlo.

Kerkrade
Op 24 juli organiseerde L1 een soortgelijk feest met Limburgse artiesten en Limburgstalige liedjes in Kerkrade onder de titel Tieëkezinge Kirchrao. Onder meer Beppie Kraft, Marleen Rutten en Erwin waren van de partij.

De beelden van dit drukbezochte festijn zijn op 10, 17 en 24 september te zien op L1 TV.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Documentaire over Mastreechter Staar bij omroep Max
Grote bomen dwingen Rieu tot creativiteit bij concert
André Rieu geeft gratis concert in Maastricht
Huub Stapel
Huub Stapel in nieuwe tv-serie Omroep MAX
Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen