Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw logistiek centrum op bedrijvenpark Avantis

Geplaatst opdonderdag 31 mei 2018 - 11:28

Het Belgische concern Heylen is donderdag begonnen met de bouw van een distributiecentrum op het grensoverschrijdend bedrijvenpark Avantis in Heerlen.

Het centrum wordt 28.000 vierkante meter groot en zal gaan dienen als logistiek centrum voor radiatorbouwer Stelrad en Henrad.

Radiator
De producent van
designradiators uit Nuth heeft nu nog distributiecentra in Beek en Heerlen. Maar door de sterke groei zijn die te klein geworden. Daarom gaat het bedrijf een nieuw centrum huren van Heylen Group op Avantis.

Forse groei
Stelrad heeft een fabriek in Nuth. Hier werken zo'n 250 mensen. In de fabriek rollen jaarlijks ruim 900.000 radiatoren van de band. Dat aantal zal de komende jaren fors toenemen, zo verwacht het bedrijf. Daarom is er meer ruimte nodig voor opslag en transport. Op de locatie in Nuth is die ruimte niet aanwezig.

Heylen Group is geen onbekende in Limburg. Het opende eerder al een groot distributiecentrum in Venlo en bouwt momenteel in Weert een nieuwe hal.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen