Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw hoofdkantoor voor Moonen Packaging in Weert

Geplaatst opdonderdag 21 februari 2019 - 14:04

Moonen Packaging gaat volgend jaar een nieuw hoofdkantoor op bedrijventerrein De Kempen in Weert betrekken.

Het nieuwe pand wordt gebouwd door HVBM Vastgoed en Beleggingsmaatschappij Bruil en wordt gehuurd door de producent van verpakkingsmaterialen.

In het nieuwe pand is onder andere ruimte voor 1700 vierkante meter kantoorruimte, 19.000 vierkante meter magazijnruimte en het wordt gebouwd op een kavel van 39.000 vierkante meter. Bij de bouw wordt rekening gehouden met toekomstige groei. Het bedrijf werd vorig jaar overgenomen door de Zweedse OptiGroup en het verwacht fors te groeien.

Het nieuwe hoofdkantoor zal volgens directeur Gé Moonen voldoen aan de hoogste eisen. "Het nieuwe pand op De Kempen is niet alleen groter, maar vooral ook groener", verklaart hij. "Het heeft zonnepanelen en is volledig CO2-neutraal." Moonen Packaging maakt duurzame verpakkingen aan verschillende klanten in Europa. Bij het bedrijf werken 80 mensen.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen