Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw hoofdkantoor voor Moonen Packaging in Weert

Geplaatst opdonderdag 21 februari 2019 - 14:04

Moonen Packaging gaat volgend jaar een nieuw hoofdkantoor op bedrijventerrein De Kempen in Weert betrekken.

Het nieuwe pand wordt gebouwd door HVBM Vastgoed en Beleggingsmaatschappij Bruil en wordt gehuurd door de producent van verpakkingsmaterialen.

In het nieuwe pand is onder andere ruimte voor 1700 vierkante meter kantoorruimte, 19.000 vierkante meter magazijnruimte en het wordt gebouwd op een kavel van 39.000 vierkante meter. Bij de bouw wordt rekening gehouden met toekomstige groei. Het bedrijf werd vorig jaar overgenomen door de Zweedse OptiGroup en het verwacht fors te groeien.

Het nieuwe hoofdkantoor zal volgens directeur Gé Moonen voldoen aan de hoogste eisen. "Het nieuwe pand op De Kempen is niet alleen groter, maar vooral ook groener", verklaart hij. "Het heeft zonnepanelen en is volledig CO2-neutraal." Moonen Packaging maakt duurzame verpakkingen aan verschillende klanten in Europa. Bij het bedrijf werken 80 mensen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen