Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw festival in Heerlen rond Vaderdag

Geplaatst opzaterdag 20 april 2019 - 10:38

Poppodium Nieuwe Nor organiseert een nieuw familie- en popfestival in Heerlen.

Het Aambos vormt op zaterdag 15 en zondag 16 juni, het weekend van Vaderdag, het decor voor het gratis toegankelijke evenement Daddy Cool.

Behoefte
"We proefden in de stad de behoefte aan een gratis toegankelijk popfestival", zegt Johan de Niet, directeur van de Nieuwe Nor. "Het beleid van de Nieuwe Nor is er op gericht om iedereen in Parkstad, van 8 tot 80 jaar, op een laagdrempelige manier popmuziek te laten ervaren. Dat kan het beste via een gratis toegankelijk muziekfeest op een bijzondere plek voor de échte festivalbeleving."

Tijdens de eerste editie zijn Jeangu Macrooy, Dvtch Norris, Gosto en Elle Hollis erop zaterdag. Een dag later staan Baloji, La Sra. Tomasa, Van Common, Tape Toy, Yin Yin en Oliver op het programma.

Vaderdag
Er komt ook een speciaal kinderprogramma op zondagmiddag vol theater en muziek en verder zijn er foodtrucks.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen