Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Nieuw festival in Heerlen rond Vaderdag

Geplaatst opzaterdag 20 april 2019 - 10:38

Poppodium Nieuwe Nor organiseert een nieuw familie- en popfestival in Heerlen.

Het Aambos vormt op zaterdag 15 en zondag 16 juni, het weekend van Vaderdag, het decor voor het gratis toegankelijke evenement Daddy Cool.

Behoefte
"We proefden in de stad de behoefte aan een gratis toegankelijk popfestival", zegt Johan de Niet, directeur van de Nieuwe Nor. "Het beleid van de Nieuwe Nor is er op gericht om iedereen in Parkstad, van 8 tot 80 jaar, op een laagdrempelige manier popmuziek te laten ervaren. Dat kan het beste via een gratis toegankelijk muziekfeest op een bijzondere plek voor de échte festivalbeleving."

Tijdens de eerste editie zijn Jeangu Macrooy, Dvtch Norris, Gosto en Elle Hollis erop zaterdag. Een dag later staan Baloji, La Sra. Tomasa, Van Common, Tape Toy, Yin Yin en Oliver op het programma.

Vaderdag
Er komt ook een speciaal kinderprogramma op zondagmiddag vol theater en muziek en verder zijn er foodtrucks.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen