Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuw contract captain Van Acker bij MVV

Geplaatst opvrijdag 19 juni 2020 - 15:30

Thibaut van Acker speelt ook in het aankomende seizoen voor MVV Maastricht. De aanvoerder van de Sterrendragers ligt nu tot de zomer van 2021 vast.

De optie om het oorspronkelijke contract van de Belg werd door MVV niet gelicht, maar club en speler hebben vervolgens overeenstemming bereikt over een nieuwe overeenkomst.

Stabiel
Van Acker, die bij MVV de aanvoerdersband droeg sinds het vertrek van spits Anthony van den Hurk, speelde in het afgelopen seizoen 24 wedstrijden voor de Sterrendragers. Technisch manager Ron Elsen omschrijft van Acker als 'een stabiele speler'.

"Wij zijn blij en verheugd om te mogen melden dat Thibaut ook aankomend seizoen deel uitmaakt van het nieuwe MVV Maastricht", zegt Elsen op de website van de club.

Verdediger en middenvelder
Van Acker (28) kan als centrale verdediger en als controlerende middenvelder uit de voeten. Eerder speelde hij in zijn vaderland voor Club Brugge, Beerschot, Cercle Brugge en KSV Roeselare.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen