Overslaan en naar de inhoud gaan

'Nieuw bewijs: DNA linkt Thijs H. aan moorden'

Geplaatst opzaterdag 20 juli 2019 - 7:51

Justitie heeft nieuw bewijs gevonden in de zaak rond Thijs H. uit Brunssum.

Dat meldt het Algemeen Dagblad zaterdagmorgen.

Weinig bewijs
Volgens bronnen van de krant zou er nieuw DNA-bewijs zijn gevonden dat de Limburger aan drie moorden linkt. Tot dusver had justitie weinig bewijs tegen H. Zo zijn er geen directe getuigen, is er geen wapen gevonden en is de bebloede kleding van de verdachte gewassen.

Lees ook: Thijs H. ontkent moorden, sporen mogelijk gewist

Rechter
H. wordt verdacht van het doodsteken van drie wandelaars, begin mei; een in Den Haag en twee op de Brunsummerheide. De Brunsummer werd op 8 mei gearresteerd. In augustus staat H. voor het eerst voor de rechter.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen