Rapport: Dikke voldoende voor Bloodworth, zesje voor Martens

Een week nadat de Oranjeleeuwinnen op het WK in Frankrijk de zilveren plak hebben gepakt, is het eindrapport opgemaakt. Dominique Bloodworth-Janssen scoorde een ruime voldoende. Lieke Martens wist net een zesje te behalen.

Oranjeleeuwinnen klimmen naar derde plek op wereldranglijst

Dankzij de zilveren plak die de Oranje voetbalsters in Frankrijk hebben gepakt, maken ze een sprong op de wereldranglijst van FIFA.

Bondscoach Wiegman kan bouwen op stevig fundament

De Nederlandse voetbalsters, met Lieke Martens (Nieuw-Bergen) en Dominique Bloodworth-Janssen (Horst aan de Maas) in de gelederen, hebben op het WK aangetoond dat het gewonnen EK in eigen land geen 'toevalstreffer' was.

WK-finale voor Lieke Martens nog onzeker door teen

Of Lieke Martens zondag in de gedroomde WK-finale op het veld staat, is nog maar de vraag. De aanvalster uit Nieuw-Bergen heeft nog steeds last van haar teen.

Vijf miljoen kijkers zien voetbalsters finale bereiken

Iets meer dan vijf miljoen mensen hebben woensdagavond gezien hoe de Nederlandse voetbalsters, met de Limburgse Lieke Martens en Dominique Bloodworth-Janssen in de gelederen, de finale van het WK hebben gehaald.

Voetbalsters gaan voor plek in WK-finale

De voetbalsters met de Limburgse Lieke Martens en Dominique Bloodworth-Janssen kunnen woensdag doorstoten naar de finale van het WK in Frankrijk.

Lieke Martens slaat groepstraining van Oranje over

Een dag voor de halve finale van het WK tegen Zweden heeft Lieke Martens de groepstraining van de Nederlandse voetbalsters overgeslagen.

Basis van Oranje traint apart: Martens nog last van teen

Lieke Martens heeft nog last van een teen van haar linkervoet. Dat was duidelijk te zien tijdens een hersteltraining.

Nog veel tickets voor halve finale Oranjeleeuwinnen

Er zijn nog veel tickets te koop voor de halve finale van het WK Vrouwenvoetbal in Frankrijk.

Martens: 'Woensdag sta ik er weer'

Van trainen zal de komende dagen opnieuw niet veel komen, maar Lieke Martens rekent erop dat ze woensdag gewoon kan meedoen in de halve finale van het WK tegen Zweden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties