Overslaan en naar de inhoud gaan

'Niets afgesproken over komst Maradona naar Brunssum'

Geplaatst opdinsdag 15 november 2016 - 6:41

De organisator die vergeefs probeerde Maradona naar België te halen zegt dat er geen concrete afspraken zijn gemaakt dat de voetballegende ook naar Nederland zou komen.

Jurgen Vannieuwkerke laat weten 'hemel en aarde bewogen te hebben' om de Argentijnse superster naar België te halen.

Geen afspraken
Het ging daarbij volgens de Belg puur en alleen over de komst naar België. In het Antwerpse Sportpaleis werd maandagavond namelijk de halve finale van de Rode Duivels tegen Argentinië op het WK van 1986 overgespeeld voor het goede doel.

Van een uitstapje naar Brunssum was echter nooit sprake, zegt Vannieuwkerke. "Daarover zijn geen concrete afspraken gemaakt. Wij hebben geen contract getekend met Christian Petermann", zegt Vannieuwkerke resoluut.

Niets gekregen
Een lezing die Jean-Marie Pfaff maandagavond tijdens een persconferentie bevestigde. Petermann beweerde de komst van Maradona via de oud-keeper geregeld te hebben.
Vannieuwkerke: "Petermann zou me een concreet voorstel sturen over Maradona’s uitstapje naar Heksenberg en de ontmoeting met Fernando Ricksen. Maar dat voorstel heb ik niet gekregen."

Deal beklonken
"Onzin", reageert Christian Petermann. "Nu doet Vannieuwkerke alsof hij van niets weet. We hebben twee weken geleden de deal in Brasschaat beklonken, bij Jean-Marie Pfaff thuis."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANp
Onvoorspelbare Maradona zit wederom niet in vliegtuig
Louis van Gaal in video aan Maradona: kom naar Limburg
Maradona-debacle: 'vreselijk voor Fernando'
Voetballegende Diego Maradona komt naar Heerlen
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen