Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Niet draaien maar stoppen in Velden

Geplaatst opdonderdag 11 september 2014 - 11:28

Er komt definitief geen rotonde op de doorgaande provinciale weg in Velden. De gemeente Venlo heeft besloten dat er nieuwe verkeerslichten komen.

Een meerderheid van circa 1000 inwoners gaf in een enquete aan voorstander te zijn van nieuwe stoplichten. Hoewel een rotonde volgens verkeerskundigen in de meeste gevallen veiliger is, wordt de wens van de Veldenaren gerespecteerd.

Planning
De gemeente bekijkt welke stappen gezet moeten worden om de nieuwe verkeerslichten te plaatsen. Eerder werd namelijk besloten een rotonde aan te leggen. Daarom moet er opnieuw naar de financiering en de planning gekeken worden.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Muzikale ode op rotonde bij Mgr. Nolensplein Venlo
Toch rotonde bij kruising Terracottalaan in Steyl
Flitspaal Controle Snelheid Verkeer
Zes nieuwe digitale flitspalen in Limburg
Drietal op de vlucht na botsing met verkeerslicht
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen