Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Nienke Wijnhoven door naar de finales van The Voice

Geplaatst opvrijdag 9 februari 2018 - 22:55

Zangeres Nienke Wijnhoven heeft vrijdag de finales van de The Voice of Holland weten te bereiken.

De zangeres uit Horst overtuigde het publiek van haar kwaliteiten. Het eerste lied dat ze zong was 'One last time' van Ariana Grande.

Vasteloavend
Vanwege vastelaovend was Wijnhoven niet zeker van de stemmen van het publiek. "Iedereen bij ons is carnaval aan het vieren. Zij kijken vanavond niet The Voice. Ik hoop dat de rest van Nederland ook op mij stemt."

Lees ook: Nachtegaal uit Horst heeft doel in The Voice al bereikt

Video: Youtube

Carnavalswinkel
Voor het optreden had ze van haar coach Anouk een blouse geleend. Dat deed de zangeres omdat ze de styling van de kandidaten veel te overdreven vindt. "Soms is het net alsof ze uit een carnavalswinkel komen", zei de Haagse zangeres.

Idioot volk
De coaches mochten tijdens de halve finales geen stem uitbrengen en Anouk had daar een harde mening over. "Het is een idioot volk. Ze weten er niks van en je moet mensen die verstand van muziek hebben het laten beoordelen." Maar het publiek liet de Limburgse vrijdagavond niet in de kou staan.

Na het eerste optreden mocht Wijnhoven nog een nummer zingen en dat werd 'Let it Go' van James Bay.

Video: Youtube
Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Uit eigen keuken
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen