Overslaan en naar de inhoud gaan

Nienke grijpt naast overwinning The Voice of Holland

Geplaatst opvrijdag 16 februari 2018 - 22:37

Nienke Wijnhoven is als derde uit de bus gekomen bij de finale van The Voice of Holland vrijdagavond.

Ze moest het afleggen tegen Samantha Steenwijk en Jim van der Zee. Demi van Wijngaarden viel al eerder af. Uiteindelijk kreeg Jim van der Zee de meeste stemmen van het publiek.

Doel
Ondanks dat ze niet de winnaar is van The Voice, had ze haar doel allang bereikt: "Ik denk dat ik goed mezelf ben gebleven. Ik kan daar met een tevreden gevoel op terugkijken. Mijn doel is om de nummers zo goed mogelijk te zingen. Als dat gebeurt, kan ik met een goed gevoel weer naar Horst terugkeren", zei Nienke eerder.

Underdog
Coach Waylon noemde de zangeres uit Horst de 'underdog' van de kandidaten. "Jij hebt het meest gewonnen van alle deelnemers." Ook Nienkes eigen coach Anouk was lyrisch over haar. "Weinig mensen hadden verwacht dat jij in de finale zou staan." Zelf was de 19-jarige nuchter: "Als ik naar huis ga, heb ik in ieder geval wel geknald."

YouTube

Tattoo
Omdat ze bij de laatste drie zat, mocht Nienke haar single 'Ex's & Oh's' laten horen. Ook zal ze nog een blijvende herinnering krijgen aan haar avontuur bij The Voice of Holland. Eerder beloofde ze namelijk dat ze een tatoeage zou laten zetten als ze in de finale staat. Tatoeëerder Henk Schiffmacher zei in de show dat hij de tattoo wil zetten bij Nienke, maar ook medekandidaten Demi van Wijngaarden en Jim van der Zee.

Lees ook: The Voice-finalist komt belofte na en laat tattoo zetten

Nienke werd opgegeven door collega Truus uit haar coverband Kees. Tussen het zingen door stond de zangers afgelopen jaar als onderwijsassistent voor de klas.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen