Niels Fleuren op amateurbasis naar FC Oss

Niels Fleuren maakt een transfer in de Jupiler League. De voormalige verdediger van VVV verkast van FC Emmen naar FC Oss.

'Maldini van de Koel' tekent bij FC Emmen

FC Emmen heeft zich versterkt met Niels Fleuren.

VVV-clubicoon Niels Fleuren op proef bij Emmen

Linksback Niels Fleuren probeert een contract bij FC Emmen in de wacht te slepen.

Fleuren krijgt afscheidswedstrijd met All Star Team

Er komt een speciale afscheidswedstrijd voor VVV-verdediger Niels Fleuren. Dat schrijft de Venlose club in een bericht op haar site.

VVV-clubicoon Niels Fleuren na 13 jaar weg

Er komt definitief een einde aan het huwelijk tussen VVV en Niels Fleuren (29). De Venlose club heeft besloten om het aflopende contract van de Gennepenaar niet te verlengen.

Steijn: 'Sowieso gaan voor de winst'

Maurice Steijn wil het reguliere seizoen vrijdag per se afsluiten met een overwinning in Groesbeek tegen Achilles’29.

VVV-trainer niet te spreken over eigen publiek

VVV-trainer Maurice Steijn is niet te spreken over de houding van het publiek richting Jason Bourdouxhe.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten