Nicolas Anelka bij Roda JC - 1Limburg

'Roda heeft geen contact meer met Nicolas Anelka'

Nicolas Anelka lijkt in stilte te zijn vertrokken bij Roda JC.

Thierry Henry op bezoek bij vriend Anelka in Kerkrade

Grote voetballers weten steeds makkelijker de weg naar Limburg te vinden. Woensdag werd niemand minder dan Thierry Henry gespot in Kerkrade.

Nicolas Anelka verkiest Maastricht boven Kerkrade

Nu de stofwolken rond de aanstelling van Nicolas Anelka bij Roda zijn opgetrokken, is het voor de Franse superster tijd om zich te settelen.

Heeft het laatste uur van Anastasiou geslagen?

De kersverse adviseur van Roda, Nicolas Anelka, is het niet altijd eens met het wisselbeleid. De voormalig Franse vedette zat zondag hoofdschuddend op de tribune toen trainer Yanis Anastasiou spits Dani Schahin naar de kant haalde.

Johan Derksen over Roda: 'Gekkenhuis'

Johan Derksen heeft weinig vertrouwen in de nieuwe wind die sinds kort bij Roda waait. "Een gekkenhuis", meent de bromsnor.

Anelka wil in Limburg komen wonen

Nicolas Anelka, de nieuwe adviseur van Roda JC, is van plan in Limburg te gaan wonen.

Nicolas Anelka bij Roda JC - 1Limburg
Nicolas Anelka: ik heb niks tegen Joden

De Franse oud-international Nicolas Anelka heeft vrijdag gereageerd op de ophef die is ontstaan na zijn aanstelling als adviseur bij Roda JC.

LIVE: Roda presenteert Korotaev en Anelka

Roda JC geeft nu een persconferentie. Daarin worden de nieuwe mede-eigenaar Aleksei Korotaev en adviseur Nicolas Anelka voorgesteld. 1Limburg is er live bij.

Presentatie Korotaev en Anelka in Kerkrade

Roda's nieuwe mede-eigenaar Aleksei Korotaev wordt vrijdag gepresenteerd in Kerkrade. Daarnaast wordt ook de nieuwste aanwinst Nicolas Anelka geïntroduceerd.

Nicolas Anelka gearriveerd in Limburg

Nicolas Anelka is donderdagavond gearriveerd in Limburg.

Overzicht
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto