Nicolas Anelka bij Roda JC - 1Limburg

'Roda heeft geen contact meer met Nicolas Anelka'

Nicolas Anelka lijkt in stilte te zijn vertrokken bij Roda JC.

Thierry Henry op bezoek bij vriend Anelka in Kerkrade

Grote voetballers weten steeds makkelijker de weg naar Limburg te vinden. Woensdag werd niemand minder dan Thierry Henry gespot in Kerkrade.

Nicolas Anelka verkiest Maastricht boven Kerkrade

Nu de stofwolken rond de aanstelling van Nicolas Anelka bij Roda zijn opgetrokken, is het voor de Franse superster tijd om zich te settelen.

Heeft het laatste uur van Anastasiou geslagen?

De kersverse adviseur van Roda, Nicolas Anelka, is het niet altijd eens met het wisselbeleid. De voormalig Franse vedette zat zondag hoofdschuddend op de tribune toen trainer Yanis Anastasiou spits Dani Schahin naar de kant haalde.

Johan Derksen over Roda: 'Gekkenhuis'

Johan Derksen heeft weinig vertrouwen in de nieuwe wind die sinds kort bij Roda waait. "Een gekkenhuis", meent de bromsnor.

Anelka wil in Limburg komen wonen

Nicolas Anelka, de nieuwe adviseur van Roda JC, is van plan in Limburg te gaan wonen.

Nicolas Anelka bij Roda JC - 1Limburg
Nicolas Anelka: ik heb niks tegen Joden

De Franse oud-international Nicolas Anelka heeft vrijdag gereageerd op de ophef die is ontstaan na zijn aanstelling als adviseur bij Roda JC.

LIVE: Roda presenteert Korotaev en Anelka

Roda JC geeft nu een persconferentie. Daarin worden de nieuwe mede-eigenaar Aleksei Korotaev en adviseur Nicolas Anelka voorgesteld. 1Limburg is er live bij.

Presentatie Korotaev en Anelka in Kerkrade

Roda's nieuwe mede-eigenaar Aleksei Korotaev wordt vrijdag gepresenteerd in Kerkrade. Daarnaast wordt ook de nieuwste aanwinst Nicolas Anelka geïntroduceerd.

Nicolas Anelka gearriveerd in Limburg

Nicolas Anelka is donderdagavond gearriveerd in Limburg.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten