'VVD-feestje was cadeautje van belastingbetaler'

De VVD-bijeenkomst op het Floriadeterrein was 'een cadeautje van de belastingbetaler'. Dat concludeert politicoloog Nico Baakman na het lezen van het rapport van de Integriteitscommissie van die partij.

Limburgse gemeenten in de fout met bewaren agenda's

Ruim tweederde van de Limburgse gemeenten gaat de fout in door agenda's van wethouders te wissen als die vertrekken of stoppen.

Venlose VVD-wethouder grossiert in stadsritjes per taxi

VVD-wethouder Stephan Satijn van Venlo laat zich voor vele duizenden euro’s met een taxi rondrijden binnen de eigen stad, op kosten van de gemeente.

Politicoloog: 'Burgemeester Hoes vleugellam'

Burgemeester Onno Hoes van Maastricht is vleugellam als hij aanblijft tot er een opvolger is gevonden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto