Overslaan en naar de inhoud gaan

Nicky Verstappen: vijftig nieuwe tips na Opsporing Verzocht

Geplaatst opwoensdag 21 februari 2018 - 15:42

De uitzending van Opsporing Verzocht heeft vijftig nieuwe tips opgeleverd in de zaak Nicky Verstappen.

De uitzending kwam dinsdagavond live vanuit het gemeentehuis in Landgraaf. "Onder de tips zijn onder andere suggesties van kijkers die meedenken en er worden namen genoemd. De politie onderzoekt de tips", zo laat de politie weten.

Duwtje
"Het is zo'n bijzondere zaak, dan wil je alles doen om een duwtje te geven", zo liet presentatrice Anniko van Santen al eerder weten. Nicky Verstappen werd in 1998 dood gevonden op de Brunssummerheide. De politie start zaterdag met het grootste DNA-verwantschapsonderzoek ooit in Nederland. Politie en justitie wilden met het programma het belang van het DNA-onderzoek duidelijk maken.

Lees ook: Van Santen: 'Je wil alles doen om de zaak een duwtje te geven'

Enkele tipgevers noemden ook namen van mogelijke betrokkenen, zo meldt de politie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen