Overslaan en naar de inhoud gaan

Nicky Verstappen: vijftig nieuwe tips na Opsporing Verzocht

Geplaatst opwoensdag 21 februari 2018 - 15:42

De uitzending van Opsporing Verzocht heeft vijftig nieuwe tips opgeleverd in de zaak Nicky Verstappen.

De uitzending kwam dinsdagavond live vanuit het gemeentehuis in Landgraaf. "Onder de tips zijn onder andere suggesties van kijkers die meedenken en er worden namen genoemd. De politie onderzoekt de tips", zo laat de politie weten.

Duwtje
"Het is zo'n bijzondere zaak, dan wil je alles doen om een duwtje te geven", zo liet presentatrice Anniko van Santen al eerder weten. Nicky Verstappen werd in 1998 dood gevonden op de Brunssummerheide. De politie start zaterdag met het grootste DNA-verwantschapsonderzoek ooit in Nederland. Politie en justitie wilden met het programma het belang van het DNA-onderzoek duidelijk maken.

Lees ook: Van Santen: 'Je wil alles doen om de zaak een duwtje te geven'

Enkele tipgevers noemden ook namen van mogelijke betrokkenen, zo meldt de politie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen