ANP-351565323

Inwoners Heibloem: ‘We willen gewoon de waarheid weten’

Voor de inwoners van Heibloem, het dorpje van Nicky Verstappen, voelt het niet alsof de rechtszaak er vrijdag op zit.

ANP-423313566
Video: Jos Brech emotioneel tijdens laatste woord

Jos Brech (57) heeft vrijdagmiddag het laatste woord gehad in de zaak Nicky Verstappen.

om
Teruglezen: Slot proces Nicky, laatste woord Jos Brech

Jos Brech stond vrijdag nog één keer voor de rechtbank in Maastricht, voor het misbruik en de dood van Nicky Verstappen.

Zonsopkomst Brunssummerheide met inzetje Nicky Verstappen
Laatste kans voor Brech om iets te zeggen over Verstappen

Op de laatste zittingsdag in de strafzaak tegen Jos Brech krijgt hij de kans nog een keer iets te zeggen over Nicky Verstappen.

Nicky Verstappen
Advocaat zaait twijfel: 'Misschien liep Nicky weg'

Er zijn verschillende scenario's denkbaar voor de zaak Nicky Verstappen waarin Jos Brech (57) geen aandeel heeft, stelt zijn advocaat Gerald Roethof. Hij blijft de onschuld van Brech bepleiten.

ANP-423732145
Advocaat van Jos Brech: 'Er is twijfel, dan spreekt u vrij'

De advocaat van Jos Brech (57) vindt dat de rechter zijn cliënt alleen maar kan vrijspreken van het ontvoeren, misbruiken en doden van Nicky Verstappen. "Er zijn altijd twijfels geweest. En bij twijfel spreekt u vrij."

ANP-423313571live
Teruglezen: Advocaat bepleit onschuld Brech

Nadat Jos Brech donderdag hoorde dat het OM hem 15 jaar cel en tbs wil opleggen voor het misbruik en doden van Nicky Verstappen, was het woord maandag aan de verdediging.

ANP-423719191
Jos Brech aan zet: moeizaam gevecht tegen publieke opinie

De advocaat van Jos Brech (57) krijgt maandag nog één keer de kans om diens onschuld in de zaak Nicky Verstappen te bepleiten. Aan deze Gerald Roethof de taak om de onderbuik van Nederland te temmen.

ANP-355429388 (1)
Justitie eist 15 jaar gevangenis voor doden Nicky Verstappen

Jos Brech (57) verdwijnt voor 15 jaar achter de tralies en krijgt een tbs-maatregel, als het aan justitie ligt. De aanklagers achten het ontvoeren, seksueel misbruiken en doden van Nicky Verstappen bewezen.

liveblog
Teruglezen: OM komt met strafeis in zaak-Nicky

Het Openbaar Ministerie kwam donderdag met het requisitoir, waarin het uitlegde waarom Jos Brech schuldig zou zijn aan de verdwijning, het misbruik en de dood van Nicky Verstappen. En daarbij hoorde ook de strafeis.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app