ANP

Lange Frans en Baas B rappen over zaak Nicky Verstappen

Lange Frans en Baas B maakten donderdag bekend dat het duo na tien jaar weer samen gaat rappen. Bij het RTL avondprogramma Beau zongen ze een nieuwe versie van Het Land Van.

Ontknoping nadert in zaak Nicky Verstappen

De zaak tegen Jos Brech (56), verdacht van het doden en misbruiken van Nicky Verstappen, nadert zijn einde. Begin oktober verwacht justitie het dossier compleet te hebben en een maand later wordt dat dossier uitgebreid doorgesproken.

Peter R. de Vries: 'Brech vermeed oogcontact familie Nicky'

Dat de nabestaanden van Nicky Verstappen dinsdag oog in oog stonden met de vermeende moordenaar van hun Nicky, is ze niet in de koude kleren gaan zitten.

Teruglezen: Jos Brech blijft voorlopig vastzitten

Nadat rechtbank, OM en verdediging dinsdagmorgen zelf gekeken hebben op de Brunssummerheide, kreeg de zaak Nicky Verstappen dinsdagmiddag een vervolg in de rechtbank in Maastricht.

Schouw Brunssummerheide met Brech afgerond

Jos Brech en de familie van Nicky Verstappen waren dinsdag vanaf 10:00 uur op de Brunssummerheide voor de schouw, waarbij de rechters zelf een kijkje gingen nemen op de plaats delict.

Advocaat Roethof: 'Voor mij hoeft dit niet'

Voor advocaat Gerald Roethof van verdachte Jos Brech had de schouw dinsdagochtend op de Brunssummerheide niet gehoeven.

Jos Brech terug naar 'de hei' voor zaak Nicky Verstappen

Liefst 21 jaar na het overlijden van Nicky Verstappen keert Jos Brech (56) terug naar de Brunssummerheide. Een zogeheten schouw moet een beter beeld scheppen van wat er in 1998 is gebeurd met de destijds elfjarige jongen.

Voorbereidingen schouw Nicky Verstappen in volle gang

De voorbereidingen voor de schouw in de zaak van Nicky Verstappen, die dinsdag plaatsvindt op de Brunssummerheide, zijn in volle gang.

Definitief geen pers welkom bij schouw Nicky Verstappen

De pers is definitief niet welkom bij de schouw op de Brunssummerheide in de zaak van Nicky Verstappen dinsdag.

'Besloten schouw Brunssummerheide is censuur'

Er is sprake van censuur wanneer pers wordt geweerd tijdens de schouw op de Brunssummerheide, in de zaak Nicky Verstappen. Dat vindt de advocaat van meerdere media, die een kort geding hebben aangespannen tegen rechtbank Limburg en enkele gemeenten.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!