Jos Brech_HD

Hof wil eerdere slachtoffers Jos Brech toch horen

Het gerechtshof in Den Bosch wil graag de mannen horen die als kind slachtoffer werden van ontucht door Jos Brech.

ANP
Oproep aan Jos Brech: 'Vertel nu eindelijk de waarheid'

Justitie heeft Jos Brech (58) dinsdag opgeroepen eindelijk open kaart te spelen in de zaak Nicky Verstappen. De vijftiger uit Simpelveld weet volgens justitie meer over de dood van de toen elfjarige jongen.

Tekening Jos Brech
Hof Den Bosch behandelt zaak Nicky Verstappen

Het gerechtshof in Den Bosch behandelt dinsdag de zaak van Jos B., vorig jaar door de rechtbank in Maastricht veroordeeld tot 12,5 jaar cel voor onder meer het doden, misbruiken en ontvoeren van Nicky Verstappen.

Jos Brech justitie
Aanvang hoger beroep tegen Jos Brech

Voor het gerechtshof in Den Bosch begint dinsdag het hoger beroep tegen Jos Brech in de zaak-Nicky Verstappen.

Jos Brech_HD
'Jos Brech zweeg tijdens nieuw politieverhoor'

Jos Brech heeft gezwegen toen de politie hem op 22 maart opnieuw heeft gehoord voor het hoger beroep in de zaak-Nicky Verstappen.

Jos Brech justitie
Politie gaat Jos Brech opnieuw verhoren in zaak Nicky

De politie gaat Jos Brech opnieuw verhoren in de zaak Nicky Verstappen. Dat gebeurt in aanloop naar het hoger beroep in de zaak.

nicky ok
'Complotdenkers demonstreren bij monument Nicky'

Een groep complotdenkers lijkt plannen te hebben voor een demonstratie bij het monument voor Nicky Verstappen op de Brunssummerheide. Ze zijn ervan overtuigd dat 'de elite' achter kindermoorden zit.

Monument Nicky Verstappen Brunssummerheide
Geen nieuwe straf voor vernielen monument Nicky

Eric A. (50) krijgt geen nieuwe straf voor het vernielen van het Nicky Verstappen-monument. De man gooide op 5 april 2019 stenen tegen de gedenksteen op de Brunssummerheide.

schmink met mondkapje vastelaovend carnaval (8 okt 2020)
Een onverwacht bewogen 2020 in foto's

Liefde voor de hardwerkende zorg en de langverwachte uitspraak in de zaak Nicky Verstappen. Van de Peel die in brand stond tot tractoren op het Vrijthof en de Tour-tijdrit van Dumoulin. Een onverwacht bewogen 2020 samengevat in foto's.

Nicky Verstappen
Hof in zaak Nicky Verstappen: Jos Brech blijft in voorarrest

Jos Brech blijft in afwachting van zijn hoger beroep in de cel. Dat heeft de raadkamer van het Hof in Den Bosch dinsdag beslist in een besloten zitting.

Overzicht
Uitgelicht
Week van de Topvrouwen bij L1

Op donderdag 22 april wordt bekend wie de nieuwe Topvrouw van Limburg 2020-2021 is. Dat gebeurt tijdens een speciale live-uitzending van L1 vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

De finalisten zijn de Venlose advocaat Hayat Barrahmun (Boels Zanders Advocaten), Maria Jacobs (CEO van het Maastrichtse bestralingsinstituut Maastro) en Esther Paulus-Maalsté (storemanager van De Bijenkorf Maastricht). Het drietal is door een onafhankelijke jury uit een groot aantal kandidaten gekozen.

Stem nu: wie wordt de Topvrouw Limburg 2020-2021?
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane