schmink met mondkapje vastelaovend carnaval (8 okt 2020)

Een onverwacht bewogen 2020 in foto's

Liefde voor de hardwerkende zorg en de langverwachte uitspraak in de zaak Nicky Verstappen. Van de Peel die in brand stond tot tractoren op het Vrijthof en de Tour-tijdrit van Dumoulin. Een onverwacht bewogen 2020 samengevat in foto's.

Nicky Verstappen
Hof in zaak Nicky Verstappen: Jos Brech blijft in voorarrest

Jos Brech blijft in afwachting van zijn hoger beroep in de cel. Dat heeft de raadkamer van het Hof in Den Bosch dinsdag beslist in een besloten zitting.

De cameraploeg bezig met de documentaire 'De Zaak Nicky Verstappen'
Weer bijna miljoen kijkers voor docu Nicky Verstappen

Ruim 993.000 kijkers keken maandagavond naar het tweede deel van de documentaire 'De zaak Nicky Verstappen: Achter de schermen'.

Arrestatie Jos Brech
Bijna miljoen mensen zien docu Nicky Verstappen

Naar het eerste deel van de documentaire 'De zaak Nicky Verstappen: Achter de schermen' hebben zondagavond 972.000 mensen gekeken.

Jos Brech_HD
Groen licht voor documentaire met Jos Brech

De tweedelige documentaire 'De zaak Nicky Verstappen: Achter de schermen' mag gewoon door RTL worden uitgezonden.

Arrestatie Jos Brech
Jos Brech wil uitzending documentaire blokkeren

De voor het misbruiken en met dodelijke afloop ontvoeren van Nicky Verstappen veroordeelde Jos Brech wil dat een tweedelige documentaire over de zaak-Nicky niet wordt uitgezonden.

De cameraploeg bezig met de documentaire 'De Zaak Nicky Verstappen'
Documentaire over coldcaseteam Nicky Verstappen

Het coldcaseteam dat onderzoek deed in de zaak-Nicky Verstappen, komt zondag en maandag uitgebreid aan bod in een tweedelige documentaire van RTL4.

Nicky Verstappen
Ook justitie in zaak-Nicky Verstappen in hoger beroep

Niet alleen advocaat Gerald Roethoef, maar ook het Openbaar Ministerie (OM) gaat in de zaak-Nicky Verstappen in hoger beroep.

Advocaat Gerald Roethof
Brech in beroep: 'Niet zitten voor wat ik niet heb gedaan'

Jos Brech liet kort voordat hij vrijdagmiddag werd veroordeeld tot 12,5 jaar cel, weten geen straf te accepteren. "Ik ga niet zitten voor iets wat ik niet gedaan heb."

Peter Berthie Femke Verstappen vonnis Jos Brech (20 nov 2020)
Familie Verstappen: wel een dader, nog geen antwoorden

"We hebben een dader, maar hebben nog steeds geen antwoorden". Zo reageert vader Peet Verstappen op de veroordeling van Jos Brech in de zaak Nicky Verstappen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV