Geen mannen meer benaderd in dna-onderzoek Verstappen

In de zaak Nicky Verstappen worden mannen niet meer actief benaderd om hun dna af te staan. Vooralsnog zit er in deze zaak één verdachte vast; Jos Brech uit Simpelveld.

Oud-kameraad van Brech: 'Vertel wat er is gebeurd'

Mede-bushcrafter Siegurd van Leusen roept Jos Brech op om te vertellen wat er precies is gebeurd in de zaak Nicky Verstappen. Brech is hoofdverdachte in de zaak rondom de dood van de jongen.

Openhartig interview zus Nicky Verstappen: 'Werd erg gepest'

In een openhartig interview vertelt de zus van Nicky Verstappen, Femke, dat haar schooltijd na de dood van haar broer erg moeilijk is geweest. "Ik weet alleen dat ik veel werd gepest op school, dat ik in de pauzes alleen zat."

Peter R. De Vries: 'De eerste slag is gewonnen'

De familie Verstappen is 'content' met het verlengen van het voorarrest van Jos Brech, de verdachte in de zaak Nicky Verstappen.

Rechtbank: Jos Brech blijft in de cel

Jos Brech, de verdachte in de zaak Nicky Verstappen blijft voorlopig nog zeker drie maanden vastzitten.

Luister: Emotionele moeder Nicky Verstappen schreeuwt naar Jos Brech

Berthie Verstappen, de moeder van Nicky, schreeuwde woensdagmiddag in de rechtbank naar verdachte Jos Brech.

In totaal 21 sporen van Jos Brech op lichaam Nicky

Het dna van Jos Brech is op 21 plekken op de kleding en op het lichaam van Nicky Verstappen gevonden.

Luister hier: Jos Brech ontkent in de rechtbank

Jos Brech heeft woensdagochtend voor het eerst gesproken in de rechtbank.

Lees terug: Rechtbank houdt Jos Brech achter tralies

De rechtbank besloot woensdagmiddag dat het voorarrest van Jos Brech, verdachte in de zaak-Nicky Verstappen, achter tralies blijft.

Rechtszaak Jos Brech begint: wat kunnen we verwachten?

Bijna twintig jaar lang werd in de zaak Nicky Verstappen gedacht dat het misschien wel nooit tot een rechtszaak zou komen. Woensdag is het toch zover.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app