Arrestatie Jos Brech

Jos Brech zoekt vrijheid in Veendam, maar is hij dan veilig?

Ook een zevende verzoek van Jos Brech (57) om de gevangenis te verlaten, is in de prullenbak beland. De man die verdacht wordt van het ontvoeren, misbruiken en doden van Nicky Verstappen wil naar huis, maar daar zitten veel haken en ogen aan.

Jos Brech
Jos Brech blijft vastzitten voor dood Nicky Verstappen

Voorlopig blijft Jos Brech (57), verdacht van het misbruiken en doden van Nicky Verstappen, in zijn cel in Vught. De verdachte uit Simpelveld vroeg de rechter woensdag tevergeefs om vrijlating.

Nicky Verstappen
Teruglezen: Jos Brech richting twee jaar voorarrest

De verdachte van het ontvoeren, misbruiken en doden van Nicky Verstappen blijft de inhoudelijke behandeling van de zaak achter tralies afwachten.

Jos Brech justitie
Voorarrest Jos Brech ter discussie in afgeslankte zitting

Jos Brech hoort woensdag of hij ook de komende maanden vast blijft zitten. Tijdens de pro forma-zitting in de Maastrichtse rechtbank wordt alleen over het voorarrest van de verdachte in de zaak Nicky Verstappen gesproken.

Tekening Jos Brech
Jos Brech mag ondanks coronacrisis eigen zaak bijwonen

De man die verdacht wordt van het doden en misbruiken van Nicky Verstappen, Jos Brech, is woensdagmorgen gewoon aanwezig tijdens de volgende zitting in die zaak. Er werd vanwege de coronacrisis getwijfeld of hij de gevangenis in Vught mocht verlaten.

Nicky Verstappen
Pers en publiek niet welkom bij volgende zitting Jos Brech

De rechtbank in Maastricht neemt met het oog op de coronacrisis strenge maatregelen rondom de zaak Nicky Verstappen. Alleen de advocaat van verdachte Jos Brech, nabestaanden, justitie en de rechters zijn welkom.

Advocaat Jos Brech Gerald Roethof
Jos Brech wil zaak Nicky Verstappen in vrijheid afwachten

Er komt toch een zitting in mei in de zaak Nicky Verstappen, zij het in een afgeslankte vorm. Tijdens die zitting wordt alleen over het voorarrest van verdachte Jos Brech (57) gesproken.

Peter R de Vries Nicky Verstappen
Familie Verstappen geschrokken van lang uitstel

De familie van Nicky Verstappen had wel verwacht dat de behandeling van de zaak tegen Jos Brech zou worden uitgesteld, maar niet zo lang. Dat zegt hun woordvoerder, Peter R. de Vries.

Nicky Verstappen
Coronavirus zet streep door zaak Nicky Verstappen

De rechtszaak tegen Jos Brech (57), verdacht van het ontvoeren, misbruiken en doden van Nicky Verstappen, ligt voor onbepaalde tijd stil.

ANP-405004963
Cold case Tanja blijft actueel: 'Nabestaanden verhaal geven'

In korte tijd is er twee keer gegraven naar een lichaam in een Limburgse cold case-zaak. Twee keer zonder resultaat. Marjo Winkens en Tanja Groen zijn nog altijd niet gevonden. "Daar baal je echt van. We willen nabestaanden een verhaal geven."

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV