ANP-434203394

Limburgse naasten bij besloten dienst Peter R. de Vries

Familie en naasten namen donderdag afscheid van de overleden misdaadverslaggever Peter R. de Vries tijdens een besloten dienst in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

ANP-359418490
Berthie Verstappen 'kapot' van overlijden Peter R. de Vries

Berthie Verstappen zegt "kapot" te zijn van het nieuws dat misdaadjournalist Peter R. de Vries is overleden.

ANP-359418490
Berthie Verstappen: 'De Vries heeft voor ons gevochten'

Berthie Verstappen, de moeder van Nicky Verstappen, werd dinsdagavond gebeld door haar dochter met het nieuws dat Peter R. De Vries was neergeschoten in Amsterdam. "Je schrikt je kapot."

anp
'Peter R. de Vries vecht voor zijn leven'

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries vecht voor zijn leven nadat hij dinsdagavond in Amsterdam is neergeschoten.

ANP
Justitie laat tbs-eis vallen in nieuwe zaak tegen Jos Brech

Justitie zal tijdens het hoger beroep tegen Jos Brech (58), verdacht van het doden van Nicky Verstappen, niet opnieuw tbs eisen. Dat gebeurde wel eerder tijdens de rechtszaak in Maastricht.

ANP
Grote aftellen tot volgende proces Nicky Verstappen begonnen

Het grote aftellen tot het Nicky Verstappen-proces in hoger beroep is begonnen. Vrijdag stoppen betrokken partijen bij een tussenstation tijdens een zogeheten pro-formazitting. In november moet het proces van start gaan.

Jos Brech_HD
Hof wil eerdere slachtoffers Jos Brech toch horen

Het gerechtshof in Den Bosch wil graag de mannen horen die als kind slachtoffer werden van ontucht door Jos Brech.

ANP
Oproep aan Jos Brech: 'Vertel nu eindelijk de waarheid'

Justitie heeft Jos Brech (58) dinsdag opgeroepen eindelijk open kaart te spelen in de zaak Nicky Verstappen. De vijftiger uit Simpelveld weet volgens justitie meer over de dood van de toen elfjarige jongen.

Tekening Jos Brech
Hof Den Bosch behandelt zaak Nicky Verstappen

Het gerechtshof in Den Bosch behandelt dinsdag de zaak van Jos B., vorig jaar door de rechtbank in Maastricht veroordeeld tot 12,5 jaar cel voor onder meer het doden, misbruiken en ontvoeren van Nicky Verstappen.

Jos Brech justitie
Aanvang hoger beroep tegen Jos Brech

Voor het gerechtshof in Den Bosch begint dinsdag het hoger beroep tegen Jos Brech in de zaak-Nicky Verstappen.

Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten