Overslaan en naar de inhoud gaan

Nick en Simon toegevoegd aan line-up Funpop

Geplaatst opdinsdag 26 februari 2019 - 7:55

De programmering van Funpop in Horst is bijna compleet.

Nick en Simon zijn de afsluiters op 25 mei.

Eerste dag
Verder zijn 2 Brothers on the 4th Floor en Samantha Steenwijk aan de line-up van die dag toegevoegd. Eerder was al bekend geworden dat Dries Roelvink en Davina Michelle het publiek gaan vermaken op de eerste dag van het openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking.

Lees ook: Rowwen Hèze en Dries Roelvink maken opwachting op Funpop

Tweede dag
Ook de afsluiter van 26 mei was al bekend: Rowwen Hèze. Op de tweede dag van het festival staan verder DJ Harald, John de Bever, de Daredevils en Vinchenzo op het podium.

Video: YouTube
Deel dit bericht via
Overzicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
L1 begint met een nieuw sportprogramma: AvondGasten Sport

Vanaf maandag 5 oktober ontvangt presentator Bas van Mulken wekelijks gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen