Overslaan en naar de inhoud gaan

Nick en Simon toegevoegd aan line-up Funpop

Geplaatst opdinsdag 26 februari 2019 - 7:55

De programmering van Funpop in Horst is bijna compleet.

Nick en Simon zijn de afsluiters op 25 mei.

Eerste dag
Verder zijn 2 Brothers on the 4th Floor en Samantha Steenwijk aan de line-up van die dag toegevoegd. Eerder was al bekend geworden dat Dries Roelvink en Davina Michelle het publiek gaan vermaken op de eerste dag van het openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking.

Lees ook: Rowwen Hèze en Dries Roelvink maken opwachting op Funpop

Tweede dag
Ook de afsluiter van 26 mei was al bekend: Rowwen Hèze. Op de tweede dag van het festival staan verder DJ Harald, John de Bever, de Daredevils en Vinchenzo op het podium.

Video: YouTube
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen