Overslaan en naar de inhoud gaan

Neverland maakt datum tweede editie bekend

Geplaatst opzondag 30 september 2018 - 9:46

Het was al bekend dat Neverland in Landgraaf volgend jaar een vervolg krijgt, maar het nieuwe dancefestival heeft nu ook de datum bekendgemaakt.

Danceliefhebbers mogen 13 en 14 juli in hun agenda noteren. De line-up wordt later bekendgemaakt.

Aftermovie
Het festival, dat afgelopen zomer voor het eerst plaatsvond op het Megalandterrein, heeft een aftermovie gemaakt waar nog kan worden nagenoten van het festijn. Met optredens van onder anderen Kim Kaey, Lucas & Steve, Above & Beyond, Fedde le Grand en Deborah De Luca kwamen danceliefhebbers in Landgraaf aan hun trekken. Steve Aoki heeft de eerste editie afgesloten.

Succes
De organisatie is tevreden over de eerste editie. Maar liefst 15.000 bezoekers uit 16 verschillende landen trokken naar Landgraaf. Het dancefestijn kreeg veel complimenten over de fraaie aankleding van het terrein en de podia. "We hebben dan ook al ideeën voor de editie van 2019", zei Stephan Eijdems eerder al namens Neverland. "Dan willen we weer met verrassingen komen."

Lees ook: Neverland tevreden over eerste editie: 'Volgend jaar weer'

Ambitie
Neverland hoopt uit te groeien tot een Nederlandse variant op het Belgische mega-festival Tomorrowland.

Lees ook: In beeld: Dansjes, drankjes en dj's op eerste editie Neverland

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen