Overslaan en naar de inhoud gaan

Nerveuze Weertenaar gepakt met 2,5 kilo hennep

Geplaatst opdonderdag 9 oktober 2014 - 12:58

Een man uit Weert is in het West-Brabantse Bosschenhoofd aangehouden met twee en een halve kilo hennep in zijn auto.

De man trok de aandacht van de politie omdat hij zo zenuwachtig achter het stuur bleef zitten. Die agenten waren net klaar met het controleren van een bedrijf, toen de Weertenaar kwam aanrijden. Omdat de man zich zo nerveus gedroeg vroegen de agente of ze even in zijn auto mochten kijken.

Op de achterbank bleek een apparaat te liggen om hennep te knippen, en verderop in de auto lagen drie zakken met hennep. De Weertenaar van 32 is vastgezet.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Ruim 1500 hennepplanten geruimd in Weert na controles
Drie aanhoudingen in hennepkwekerijtje Weert
Apparatuur hennepkwekerij gedumpt in Weert
Hennepkwekerij ontruimd na stroomstoring in Stramproy
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen