Overslaan en naar de inhoud gaan

Nepagent schiet bewoner neer bij woningoverval

Geplaatst opdinsdag 10 mei 2016 - 20:01

Bij een woningoverval in Landgraaf is dinsdagavond een bewoner neergeschoten.

Rond 19:15 uur drongen twee overvallers verkleed als politieagent een woning aan de Eijgelshovenerweg binnen en schoten een van de bewoners neer.

Worsteling
In het huis ontstond vervolgens een worsteling waarbij een van de indringers ook gewond raakte. De twee zetten het daarna op een lopen.

Zwarte Fiat
Een paar straten verderop stalen ze onder bedreiging van het vuurwapen een auto. In die wagen, een zwarte Fiat Panda met kenteken 00-LL-K2, sloegen de twee vervolgens op de vlucht.

De overvallers zijn nog altijd voortvluchtig. Hoe het met de gewonde bewoner gaat, kon de politie dinsdagavond niet zeggen.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen