Overslaan en naar de inhoud gaan

Nepagent schiet bewoner neer bij woningoverval

Geplaatst opdinsdag 10 mei 2016 - 20:01

Bij een woningoverval in Landgraaf is dinsdagavond een bewoner neergeschoten.

Rond 19:15 uur drongen twee overvallers verkleed als politieagent een woning aan de Eijgelshovenerweg binnen en schoten een van de bewoners neer.

Worsteling
In het huis ontstond vervolgens een worsteling waarbij een van de indringers ook gewond raakte. De twee zetten het daarna op een lopen.

Zwarte Fiat
Een paar straten verderop stalen ze onder bedreiging van het vuurwapen een auto. In die wagen, een zwarte Fiat Panda met kenteken 00-LL-K2, sloegen de twee vervolgens op de vlucht.

De overvallers zijn nog altijd voortvluchtig. Hoe het met de gewonde bewoner gaat, kon de politie dinsdagavond niet zeggen.

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts