Overslaan en naar de inhoud gaan

Nep-zorgmedewerkers opgepakt voor oplichting

Geplaatst opzondag 26 juli 2020 - 13:17

In Nijmegen zijn zaterdag vier verdachten opgepakt op verdenking van oplichting in Maastricht. Het viertal had ten minste drie keer toegeslagen waarbij zeker één keer iets is buitgemaakt.

De oplichters deden zich voor als zorgmedewerkers en wateropnemers.

Oplettende getuige
De politie waarschuwde zaterdag al met een Burgernetbericht om alert te zijn op deze personen. Een oplettende getuige zette de politie op het juiste spoor. Met verder onderzoek konden de nep-zorgmedewerkers aangehouden worden in Nijmegen.

Lees ook: Politie Maastricht waarschuwt voor nep-zorgmedewerkers

Onderzoek
De oplichters zijn twee mannen van 32 en 41 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats en twee vrouwen van 44 en 47 jaar uit Enschede. Ze worden zondag overgebracht naar Limburg, omdat de politie hier het onderzoek oppakt.

De politie wil weten of de verdachten nog op meer plekken actief zijn geweest en roept op om andere meldingen door te geven.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen