Overslaan en naar de inhoud gaan

Nekletsel voor vrouw na kop-staartbotsing op Maasbrug

Geplaatst opzondag 18 augustus 2019 - 15:50

Bij een ongeval op de N280 in Roermond is een vrouw gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 15:15 uur op de Maasbrug.

Nekletsel
Bij het ongeval op de Maasbrug, ook bekend als de Louis Raemaekersbrug, botsten twee auto's. De grijze Renault waarin de vrouw reed, heeft flinke schade opgelopen door de klap. Volgens een correspondent had de dame in kwestie last van haar nek. Ze is nagekeken in de ambulance.

Beide auto's worden afgesleept. Het verkeer op de N280 vanuit Roermond kan wat vertraging ervaren, doordat er maar een rijstrook in gebruik is.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen