Overslaan en naar de inhoud gaan

Nekletsel voor vrouw na kop-staartbotsing op Maasbrug

Geplaatst opzondag 18 augustus 2019 - 15:50

Bij een ongeval op de N280 in Roermond is een vrouw gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 15:15 uur op de Maasbrug.

Nekletsel
Bij het ongeval op de Maasbrug, ook bekend als de Louis Raemaekersbrug, botsten twee auto's. De grijze Renault waarin de vrouw reed, heeft flinke schade opgelopen door de klap. Volgens een correspondent had de dame in kwestie last van haar nek. Ze is nagekeken in de ambulance.

Beide auto's worden afgesleept. Het verkeer op de N280 vanuit Roermond kan wat vertraging ervaren, doordat er maar een rijstrook in gebruik is.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen