Overslaan en naar de inhoud gaan

Nekletsel voor vrouw na kop-staartbotsing op Maasbrug

Geplaatst opzondag 18 augustus 2019 - 15:50

Bij een ongeval op de N280 in Roermond is een vrouw gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 15:15 uur op de Maasbrug.

Nekletsel
Bij het ongeval op de Maasbrug, ook bekend als de Louis Raemaekersbrug, botsten twee auto's. De grijze Renault waarin de vrouw reed, heeft flinke schade opgelopen door de klap. Volgens een correspondent had de dame in kwestie last van haar nek. Ze is nagekeken in de ambulance.

Beide auto's worden afgesleept. Het verkeer op de N280 vanuit Roermond kan wat vertraging ervaren, doordat er maar een rijstrook in gebruik is.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen