Overslaan en naar de inhoud gaan

Negen nieuwe namen op Pinkpop-poster

Geplaatst opwoensdag 25 maart 2015 - 5:57

Pinkpop maakt woensdag de komst van Shaka Ponk, Aurora, Coasts, Gaz C Oombes, Lonely the Brave, Twin Atlantic, Causes, Frank Turner & The Sleeping Souls en Peace bekend.

Daarmee is het affiche van het festival in Landgraaf op vier acts na volledig ingevuld. Pinkpopbaas Jan Smeets verwacht dat de resterende namen snel naar buiten worden gebracht.

Vrijdagkaarten
Op dit moment zijn er alleen nog dagkaarten verkrijgbaar voor vrijdag 12 juni. De weekendtickets waren al allemaal uit verkocht, net als de losse dagkaarten voor zaterdag 13 juni en zondag 14 juni. Voor vrijdag 12 juni zijn nog ongeveer vijftienduizend losse kaarten beschikbaar.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Pinkpop weer genomineerd voor festivalprijs
Pinkpop in finale UK Festival Awards
Foo Fighters eerste headliner Pinkpop 2015
Robbie Williams terug op Pinkpop
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen