25 jaar cel voor brute moord op huurbaas

De Amsterdammer Robert K. is vrijdag in Tongeren veroordeeld tot 25 jaar gevangenisstraf voor doodslag op zijn huurbaas, Mathieu Henkens, in 2013.

Amsterdammer schuldig aan moord huurbaas Neeroeteren

Een Belgische volksjury heeft de Amsterdammer Robert K. schuldig verklaard aan het doden van zijn huurbaas. De zestigjarige Nederlander had de misdaad eerder al bekend.

Bizar: man overlijdt tijdens slaapwandelen

Een bizar ongeval in Maaseik. Een 35-jarige man overleed toen hij tijdens het slaapwandelen uit een raam viel.

Vermissing Elke Wevers
Vader vermiste Elke Wevers doet oproep aan Limburgers

De vader van de vermiste Elke Wevers uit het Belgische Neeroeteren hoopt dat Limburgse getuigen hem kunnen helpen bij de zoektocht naar zijn dochter.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart