Dieven op rooftocht in Neeritter: poort gestolen

Dieven hebben in de nacht van woensdag op donderdag diverse inbraken gepleegd in Neeritter.

Deurwaarder gegijzeld en bedreigd in Neeritter

Een deurwaarder is dinsdag tijdens zijn werkzaamheden in Neeritter kort gegijzeld geweest door de persoon bij wie hij aan de deur kwam om een schuld te innen.

Late misser Bryan Linssen kost Vitesse zege

FC Emmen heeft in Arnhem een punt gepakt tegen Vitesse. De thuisploeg kreeg in de slotfase een grote kans om de winst te pakken, maar aanvoerder Bryan Linssen schoot een strafschop hoog over het doel.

Mosterdfabrikant meldt zich bij Bryan Linssen

Een mosterdfabrikant heeft zich bij Bryan Linssen gemeld, nadat de voetballer eerder aangaf dat het sausje heeft geholpen bij zijn blessure.

Linssen gelinkt aan Feyenoord: 'Hebben mijn nummer niet'

In de wandelgangen wordt de naam van Bryan Linssen (27) steeds vaker genoemd in combinatie met Feyenoord. De buitenspeler van Vitesse heeft echter nog niets van de Rotterdamse club gehoord.

Limburg getroffen door verschillende korte stroomstoringen

Er zijn dinsdagavond op verschillende plekken in de provincie korte stroomstoringen geweest.

Bryan Linssen schiet zich in recordboeken van Vitesse

Bryan Linssen heeft zich donderdag met zijn goal in de kwalificatiewedstrijd voor de Europa League de recordboeken van Vitesse ingeschoten.

Bryan Linssen mikt op recordboeken en FC Basel

Aanvaller Bryan Linssen wil zich donderdag met Vitesse plaatsen voor de volgende kwalificatieronde van de Europa League, maar voor de speler staat er nog meer op het spel.

Captain Linssen scoort gelijkmaker voor Vitesse in Roemenië

Vitesse is de kwalificatiecampagne voor de Europa League goed begonnen. In de eerste wedstrijd van de tweede voorronde speelde het in Roemenië met 2-2 gelijk tegen FC Viitorul.

Bryan Linssen krijgt aanvoerdersband Vitesse

Bryan Linssen is de nieuwe aanvoerder van Vitesse.

Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden