Bryan Linssen Feyenoord

Linssen voelt zich opgelucht na eerste goal Feyenoord

Aanvaller Bryan Linssen uit Neeritter voelt zich na zijn eerste treffer in dienst van Feyenoord bevrijd. "Dat zag je ook wel aan mijn manier van juichen, denk ik", zei hij na de 1-4 zege in Tilburg op Willem II.

Verwarde man Neeritter_HD (12 aug 2020)
Verwarde man draait gaskraan open in Neeritter

De hulpdiensten hebben woensdagmiddag de handen vol gehad aan een verwarde man in Neeritter die de gaskraan in zijn woning had opengedraaid.

bryan linssen moeder
Bryan Linssen: 'Ik ben altijd een moederskindje geweest'

Bryan Linssen, de kersverse aanwinst van Feyenoord, viert zijn nieuwe contract graag met zijn moeder Gonnie. Moeder en zoon hebben een hele hechte band omdat Bryan zijn vader op jonge leeftijd verloor.

Bryan Linssen
Linssen: passie van Advocaat werkt aanstekelijk

Of hij de hoop op Feyenoord al zo'n beetje had opgegeven? "Het heeft er inderdaad even niet naar uit gezien dat het nog wat zou worden", geeft Bryan Linssen toe bij zijn presentatie in De Kuip.

Bryan Linssen Vitesse Feyenoord (8 dec 2019)
Bryan Linssen maakt overstap naar Feyenoord

De overgang van Bryan Linssen van Vitesse naar Feyenoord is afgerond.

Bryan Linssen Vitesse Feyenoord (8 dec 2019)
'Toch overstap Bryan Linssen naar Feyenoord'

Bryan Linssen lijkt nu alsnog van Vitesse naar Feyenoord te verkassen.

voetbal voetballen
Edwin Linssen assistent-trainer bij De Graafschap

Edwin Linssen wordt komend seizoen assistent-trainer bij De Graafschap. De voormalige voetballer uit Neeritter heeft een contract getekend voor één jaar.

naturisme, naaktrecreatie, naaktstrand, naaktcamping, bloot (stock)
Open dag naaktrecreatie coronaproof met virtuele tour

Drie organisaties voor naaktrecreatie in Limburg doen zondag mee aan de Nationale Open Dag voor Naaktrecreatie.

Bryan Linssen
Toekomst Bryan Linssen ligt niet bij Feyenoord

Bryan Linssen speelt volgend seizoen niet bij Feyenoord. De vleugelaanvaller uit Neeritter heeft de onderhandelingen met de Rotterdammers gestaakt.

Bryan Linssen
Kneuzing: blessure Bryan Linssen valt mee

Vitesse heeft goede hoop dat captain Bryan Linssen aankomend weekend 'gewoon' weer in actie kan komen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten