Overslaan en naar de inhoud gaan

Neergestoken man verlaat ziekenhuis: verdachte spoorloos

Geplaatst opwoensdag 8 mei 2019 - 17:03

De man die dinsdagmiddag is neergestoken in een Maastrichtse woning, is ontslagen uit het ziekenhuis. Hij had hoofdletsel en meerdere steekwonden.

Dat meldt de politie in een verklaring. Het incident vond rond 15:30 uur plaats in een verhuurde kamer op de Bosscherweg.

Lees ook: Zwaargewonde man in Maastrichtse tuin gevonden

Verdachte spoorloos
Van de verdachte is vooralsnog geen spoor. De politie vraagt eventuele getuigen om zich te melden. Er wordt nog onderzocht wat er vooraf is gegaan aan de steekpartij.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen