Overslaan en naar de inhoud gaan

Neergestoken man verlaat ziekenhuis: verdachte spoorloos

Geplaatst opwoensdag 8 mei 2019 - 17:03

De man die dinsdagmiddag is neergestoken in een Maastrichtse woning, is ontslagen uit het ziekenhuis. Hij had hoofdletsel en meerdere steekwonden.

Dat meldt de politie in een verklaring. Het incident vond rond 15:30 uur plaats in een verhuurde kamer op de Bosscherweg.

Lees ook: Zwaargewonde man in Maastrichtse tuin gevonden

Verdachte spoorloos
Van de verdachte is vooralsnog geen spoor. De politie vraagt eventuele getuigen om zich te melden. Er wordt nog onderzocht wat er vooraf is gegaan aan de steekpartij.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen