Overslaan en naar de inhoud gaan

Neergeschoten man verdacht van afpersing en bedreiging

Geplaatst opdinsdag 4 december 2018 - 13:36

De 31-jarige man die zondagavond is neergeschoten in Heerlen, is aangehouden door de politie. Hij wordt verdacht van afpersing en bedreiging.

Dit blijkt uit betrouwbare informatie, die in het bezit is van L1. De politie bevestigt desgevraagd dat de man als verdachte is aangemerkt.

Lees ook: Meerdere schoten gelost in Heerlen, man (31) gewond

Twee kogels
Zondagavond werd de 31-jarige man in de Jos Cuypersstraat twee keer geraakt door een kogel; één in zijn knie en één in zijn buik. Hij ligt nog in het ziekenhuis, maar is daar officieel aangehouden. Inmiddels verkeert hij buiten levensgevaar.

Schutter aangehouden
Ook de 46-jarige schutter is na het incident aangehouden door de politie. Hij wordt verdacht van poging tot moord of, wanneer opzet niet bewezen kan worden, poging tot doodslag. Hij heeft echter ook aangifte gedaan tegen zijn slachtoffer. Wat de connectie tussen beide mannen is, is vooralsnog onbekend.

Advocaat Selçuk Ikiz wil niet ingaan op de zaak, omdat zijn cliënt in beperkingen vastzit en dus geen contact mag hebben met de buitenwereld. "Ik kan je vertellen dat hij zwaargewond is, meer kan ik op dit moment niet kwijt."

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen