Overslaan en naar de inhoud gaan

Neergeschoten man verdacht van afpersing en bedreiging

Geplaatst opdinsdag 4 december 2018 - 13:36

De 31-jarige man die zondagavond is neergeschoten in Heerlen, is aangehouden door de politie. Hij wordt verdacht van afpersing en bedreiging.

Dit blijkt uit betrouwbare informatie, die in het bezit is van L1. De politie bevestigt desgevraagd dat de man als verdachte is aangemerkt.

Lees ook: Meerdere schoten gelost in Heerlen, man (31) gewond

Twee kogels
Zondagavond werd de 31-jarige man in de Jos Cuypersstraat twee keer geraakt door een kogel; één in zijn knie en één in zijn buik. Hij ligt nog in het ziekenhuis, maar is daar officieel aangehouden. Inmiddels verkeert hij buiten levensgevaar.

Schutter aangehouden
Ook de 46-jarige schutter is na het incident aangehouden door de politie. Hij wordt verdacht van poging tot moord of, wanneer opzet niet bewezen kan worden, poging tot doodslag. Hij heeft echter ook aangifte gedaan tegen zijn slachtoffer. Wat de connectie tussen beide mannen is, is vooralsnog onbekend.

Advocaat Selçuk Ikiz wil niet ingaan op de zaak, omdat zijn cliënt in beperkingen vastzit en dus geen contact mag hebben met de buitenwereld. "Ik kan je vertellen dat hij zwaargewond is, meer kan ik op dit moment niet kwijt."

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen