Sinterklaas intocht corona

Corona nekt de Sint: eerste intocht in Limburg afgeblazen

Stichting Sint Nicolaascomité Neerbeek heeft besloten om de intocht van de goedheiligman dit jaar te schrappen vanwege de coronacrisis.

dode vis
Vissterfte Haelen door onweersbui

In de Haelensebeek tussen Haelen en Neer zijn veel vissen gestorven. Door een flinke onweersbui dinsdagnacht kwam er rioolwater in de beek.

Concurrentie voor Limburgs handbalduo bij Nordhorn-Lingen

Internationals Alec Smit en Nicky Verjans krijgen op de rechterhoek bij HSG Nordhorn-Lingen te maken met concurrentie.

Basisschool De Bron stap dichter bij droge voeten

Om wateroverlast te voorkomen bij basisschool De Bron in Neerbeek, worden de plannen voor een waterbuffer bij de school verder uitgewerkt.

Nog dagen schrobben en schade herstellen in Beek

De gemeente Beek is de komende dagen nog even zoet met het opruimen en herstellen van de schade door de wateroverlast van dinsdagmiddag.

Truck botst met auto op A76

Op de A76 is maandagmiddag een truck op een auto gebotst.

Politie ontdekt hennepplantage onder kapperszaak

De politie heeft donderdag in Neerbeek een hennepplantage opgerold.

'Zoektochten naar vermiste broertjes in 2013 onder druk'

De zoektocht naar de vermoorde broertjes Ruben en Julian in onder andere Neerbeek, Geulle en het Bunderbos tussen Elsloo en Bunde gebeurde in 2013 onder druk.

Beek wil waterprobleem De Bron oplossen met wadi

De gemeente Beek wil maatregelen nemen om te voorkomen dat het plein van basisschool De Bron in Neerbeek bij regen onder water komt te staan.

Twee wagens rukken uit voor schoorsteenbrand in Neerbeek

Vanwege een schoorsteenbrand in Neerbeek is de brandweer maandagmiddag rond 17:30 uur met twee wagens uitgerukt.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten