Overslaan en naar de inhoud gaan

Neemt Fleetwood Mac deze 'oude band' mee naar Pinkpop?

Geplaatst opwoensdag 23 januari 2019 - 7:38

Jan Smeets gaf onlangs te kennen dat headliner Fleetwood Mac samen met 'oude band' naar naar de jubileumeditie van Pinkpop komt. Op internet wordt sindsdien flink gespeculeerd over de mogelijke band.

De Facebookgroep Pinkpop fans en ZEF Magazine denken te weten om welke band het gaat: The Pretenders.

Tour
De Britse rockgroep tourt samen met Fleetwood Mac. Ze delen onder meer het podium in Dublin en Londen, zo is te zien in het tourschema. Het toeval wil dat ze 10 juni nog een gaatje in hun agenda vrij hebben. Die dag sluit Fleetwood Mac de jubileumeditie van Pinkpop af. Het heeft er dus alle schijn van dat Pretenders dit jaar terugkeert op Pinkpop. De band stond in 1984 ook al op het podium van het festival van Jan Smeets.

Lezing
De geruchtenmolen werd op gang geholpen na een lezing die de festivalbaas maandagavond in Heerlen gaf. Toen verklapte hij dat de Brits-Amerikaanse band rondom Stevie Nicks 'nog een oude band' meeneemt die dezelfde dag op het podium in Landgraaf staat. Ook zei hij toen dat de consumptiebonnen iets duurder zouden worden.

Lees ook: 'Bierprijs Pinkpop omhoog naar 2,80 euro'

Line-up
Of The Pretenders uiteindelijk echt naar Pinkpop komt, zal blijken. De volledige line-up wordt traditiegetrouw op 13 maart wereldkundig gemaakt in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Artiesten die hoe dan ook in het weekend van 8, 9 en 10 juni in Landgraaf te zien zijn, zijn onder meer Fleetwood Mac, Tenacious D, George Ezra, Rowwen Hèze en Mumford and Sons. Het festival wordt geopend door Mt. Atlas uit Heerlen, de winnaar van de jaarlijkse bandjeswedstrijd Nu of Nooit.

Lees ook: Rowwen Hèze opnieuw op Pinkpop met speciale show

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen