Overslaan en naar de inhoud gaan

Neemt Fleetwood Mac deze 'oude band' mee naar Pinkpop?

Geplaatst opwoensdag 23 januari 2019 - 7:38

Jan Smeets gaf onlangs te kennen dat headliner Fleetwood Mac samen met 'oude band' naar naar de jubileumeditie van Pinkpop komt. Op internet wordt sindsdien flink gespeculeerd over de mogelijke band.

De Facebookgroep Pinkpop fans en ZEF Magazine denken te weten om welke band het gaat: The Pretenders.

Tour
De Britse rockgroep tourt samen met Fleetwood Mac. Ze delen onder meer het podium in Dublin en Londen, zo is te zien in het tourschema. Het toeval wil dat ze 10 juni nog een gaatje in hun agenda vrij hebben. Die dag sluit Fleetwood Mac de jubileumeditie van Pinkpop af. Het heeft er dus alle schijn van dat Pretenders dit jaar terugkeert op Pinkpop. De band stond in 1984 ook al op het podium van het festival van Jan Smeets.

Lezing
De geruchtenmolen werd op gang geholpen na een lezing die de festivalbaas maandagavond in Heerlen gaf. Toen verklapte hij dat de Brits-Amerikaanse band rondom Stevie Nicks 'nog een oude band' meeneemt die dezelfde dag op het podium in Landgraaf staat. Ook zei hij toen dat de consumptiebonnen iets duurder zouden worden.

Lees ook: 'Bierprijs Pinkpop omhoog naar 2,80 euro'

Line-up
Of The Pretenders uiteindelijk echt naar Pinkpop komt, zal blijken. De volledige line-up wordt traditiegetrouw op 13 maart wereldkundig gemaakt in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Artiesten die hoe dan ook in het weekend van 8, 9 en 10 juni in Landgraaf te zien zijn, zijn onder meer Fleetwood Mac, Tenacious D, George Ezra, Rowwen Hèze en Mumford and Sons. Het festival wordt geopend door Mt. Atlas uit Heerlen, de winnaar van de jaarlijkse bandjeswedstrijd Nu of Nooit.

Lees ook: Rowwen Hèze opnieuw op Pinkpop met speciale show

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen