Overslaan en naar de inhoud gaan

Neemt Fleetwood Mac deze 'oude band' mee naar Pinkpop?

Geplaatst opwoensdag 23 januari 2019 - 7:38

Jan Smeets gaf onlangs te kennen dat headliner Fleetwood Mac samen met 'oude band' naar naar de jubileumeditie van Pinkpop komt. Op internet wordt sindsdien flink gespeculeerd over de mogelijke band.

De Facebookgroep Pinkpop fans en ZEF Magazine denken te weten om welke band het gaat: The Pretenders.

Tour
De Britse rockgroep tourt samen met Fleetwood Mac. Ze delen onder meer het podium in Dublin en Londen, zo is te zien in het tourschema. Het toeval wil dat ze 10 juni nog een gaatje in hun agenda vrij hebben. Die dag sluit Fleetwood Mac de jubileumeditie van Pinkpop af. Het heeft er dus alle schijn van dat Pretenders dit jaar terugkeert op Pinkpop. De band stond in 1984 ook al op het podium van het festival van Jan Smeets.

Lezing
De geruchtenmolen werd op gang geholpen na een lezing die de festivalbaas maandagavond in Heerlen gaf. Toen verklapte hij dat de Brits-Amerikaanse band rondom Stevie Nicks 'nog een oude band' meeneemt die dezelfde dag op het podium in Landgraaf staat. Ook zei hij toen dat de consumptiebonnen iets duurder zouden worden.

Lees ook: 'Bierprijs Pinkpop omhoog naar 2,80 euro'

Line-up
Of The Pretenders uiteindelijk echt naar Pinkpop komt, zal blijken. De volledige line-up wordt traditiegetrouw op 13 maart wereldkundig gemaakt in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Artiesten die hoe dan ook in het weekend van 8, 9 en 10 juni in Landgraaf te zien zijn, zijn onder meer Fleetwood Mac, Tenacious D, George Ezra, Rowwen Hèze en Mumford and Sons. Het festival wordt geopend door Mt. Atlas uit Heerlen, de winnaar van de jaarlijkse bandjeswedstrijd Nu of Nooit.

Lees ook: Rowwen Hèze opnieuw op Pinkpop met speciale show

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen