Overslaan en naar de inhoud gaan

Nederweertse benefietavond voor Burkina Faso van start

Geplaatst opvrijdag 12 april 2019 - 21:41

De benefietavond 'Nederweert op de Been voor Afrika' van is vrijdagavond van start gegaan.

Vanuit bowlingcentrum Pins & Pints wordt er geld ingezameld om een team van orthopeden naar Burkina Faso te sturen. Die moeten daar patiënten met een ernstige lichamelijke beperking op de been helpen.

25.000 euro
Er is minimaal zo'n 25.000 euro nodig om het team te kunnen laten afreizen naar het Afrikaanse land. Die reis kan nu in principe al geboekt worden, want dankzij donaties van enkele grote sponsoren is er is al vóór de start van het evenement 50.000 euro opgehaald.

Frank Rahusen was afgelopen februari al in het land om belangeloos medische ingrepen te verrichten bij mensen met lichamelijke beperkingen.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen