Overslaan en naar de inhoud gaan

Nederweertse benefietavond voor Burkina Faso van start

Geplaatst opvrijdag 12 april 2019 - 21:41

De benefietavond 'Nederweert op de Been voor Afrika' van is vrijdagavond van start gegaan.

Vanuit bowlingcentrum Pins & Pints wordt er geld ingezameld om een team van orthopeden naar Burkina Faso te sturen. Die moeten daar patiënten met een ernstige lichamelijke beperking op de been helpen.

25.000 euro
Er is minimaal zo'n 25.000 euro nodig om het team te kunnen laten afreizen naar het Afrikaanse land. Die reis kan nu in principe al geboekt worden, want dankzij donaties van enkele grote sponsoren is er is al vóór de start van het evenement 50.000 euro opgehaald.

Frank Rahusen was afgelopen februari al in het land om belangeloos medische ingrepen te verrichten bij mensen met lichamelijke beperkingen.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen