Overslaan en naar de inhoud gaan

Nederweertse auto gebruikt bij moord in Amsterdam

Geplaatst opwoensdag 17 juli 2019 - 16:23

Een in Nederweert gestolen BMW is vorige maand gebruikt bij een moord in Amsterdam.

Dat werd dinsdagavond bekendgemaakt in een uitzending van Opsporing Verzocht.

Valse platen
De 57-jarige Saban Berk werd op maandagavond 17 juni doodgeschoten door een man die uit de zilverkleurige BWM kwam. De auto was op dat moment voorzien van valse Belgische kentekenplaten, maar volgens de politie was het de auto die in november vorig jaar was gestolen van de Laurierstraat in Nederweert.

Achtergelaten
Vlak na de moord werd de auto achtergelaten in Zaandam. Daar werd de BMW teruggevonden, om uiteindelijk weer terugbezorgd te worden bij de eigenaar in Nederweert.

Waarom Berk werd doodgeschoten is nog niet bekend. De schutter is nog spoorloos.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen