Overslaan en naar de inhoud gaan

Nederweertenaar wint 444.000 euro bij Miljoenenjacht

Geplaatst opzondag 8 september 2019 - 21:34

Een man uit Nederweert heeft zondagavond een bedrag van 444.000 euro gewonnen tijdens de eerste finale van Miljoenenjacht van het nieuwe televisieseizoen.

De 51-jarige boekhouder wees met nog vijf overgebleven koffertjes een bedrag van ruim drie ton af en besloot nog een koffer open te laten maken.

Grote bedragen nog in het spel
Daar bleek een bedrag van 300.000 euro in te zitten, waardoor de dikke koffers met één en twee miljoen nog in het spel waren. Het totaalbedrag ging vervolgens omhoog naar 444.000. Dat besloot hij te accepteren.

Op tijd gestopt
Dat de Limburger er goed aan gedaan heeft, bleek toen de koffers opengemaakt werden die hij bij doorgaan van plan was. Als eerste koos hij voor de twee miljoen, vervolgens trok hij de één miljoen uit het spel.

Fiets
Overigens was hij niet de enige prijswinnaar uit Nederweert. Een plaatsgenoot won een fiets voor iedereen in het vak van Nederweert.

De Postcode Loterij heeft alleen de voornamen van de winnaars bekendgemaakt.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen