Overslaan en naar de inhoud gaan

Nederweertenaar wint 444.000 euro bij Miljoenenjacht

Geplaatst opzondag 8 september 2019 - 21:34

Een man uit Nederweert heeft zondagavond een bedrag van 444.000 euro gewonnen tijdens de eerste finale van Miljoenenjacht van het nieuwe televisieseizoen.

De 51-jarige boekhouder wees met nog vijf overgebleven koffertjes een bedrag van ruim drie ton af en besloot nog een koffer open te laten maken.

Grote bedragen nog in het spel
Daar bleek een bedrag van 300.000 euro in te zitten, waardoor de dikke koffers met één en twee miljoen nog in het spel waren. Het totaalbedrag ging vervolgens omhoog naar 444.000. Dat besloot hij te accepteren.

Op tijd gestopt
Dat de Limburger er goed aan gedaan heeft, bleek toen de koffers opengemaakt werden die hij bij doorgaan van plan was. Als eerste koos hij voor de twee miljoen, vervolgens trok hij de één miljoen uit het spel.

Fiets
Overigens was hij niet de enige prijswinnaar uit Nederweert. Een plaatsgenoot won een fiets voor iedereen in het vak van Nederweert.

De Postcode Loterij heeft alleen de voornamen van de winnaars bekendgemaakt.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen