Overslaan en naar de inhoud gaan

Nederweertenaar heeft snelst groeiende bedrijf van Nederland

Geplaatst opdonderdag 19 november 2020 - 22:12

Het bedrijf Finance Club van Nederweertenaar Michiel van Brussel is de snelst groeiende onderneming van Nederland.

Dat blijkt donderdagavond uit de Gazellen Top 100 van Het Financieele Dagblad. Finance Club is een specialist die zowel financieel advies geeft als financiële experts tijdelijk en permanent plaatst bij klanten.

Van Brussel bestiert het bedrijf samen met Eindhovenaar Stijn van den Borne. Daar is het bedrijf sinds 2017 ook gevestigd.

Focus
De omzet van Finance Club is tussen 2017 en 2019 met 477 procent gegroeid. Tot 5,7 miljoen euro. Ad van Brussel, broer van Michiel en commercieel manager bij het bedrijf, verklaart de groeispurt door focus: "Die partijen die altijd vertrouwen in je hebben gehad moet je goede service blijven bieden." Hij geeft aan dat de valkuil bij groei is dat een bedrijf zichzelf voorbij rent. "Omdat je in je hoofd hebt dat je meer, meer en meer wilt."

Jaarlijks overzicht
De financieel dienstverlener heeft 27 medewerkers in vaste dienst. De Gazellen Top 100 is een jaarlijks overzicht van het Financieele Dagblad, waarin die krant de snelst groeiende bedrijven van Nederland ieder jaar rangschikt.

Gazelle
In totaal hebben 772 bedrijven het predicaat Gazelle gekregen. Om die vermelding te krijgen, moeten bedrijven tenminste 20 procent in omzet groeien van 2017 tot en met 2019. De ondergrens voor de omzet in het eerste meetjaar bedraagt een kwart miljoen euro. Ook moet het boekjaar 2019 winstgevend zijn afgesloten.

Maastricht
In de Top 100 staat één Limburgs bedrijf: Transform Data International. Dat is een ict-dienstverlener in Maastricht. Deze firma staat op de 36ste plaats. Het bedrijf genereerde in 2019 een omzet van 1,1 miljoen euro en maakte tussen 2017 en 2019 een omzetgroei van 164 procent door.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen