Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Nederweert waarschuwt voor malafide klusjesmannen

Geplaatst opmaandag 22 oktober 2018 - 9:01

De gemeente Nederweert en de politie waarschuwen voor malafide Ierse klusjesmannen. Ze zouden al meerdere mensen hebben opgelicht.

De klusjesmannen staan bij mensen aan de deur en bieden aan om de gevel of het dak te reinigen. Ook kunnen ze worden ingehuurd als tuinier. Vervolgens krijgen mensen een flinke rekening gepresenteerd. De klussen zelf worden niet goed uitgevoerd.

Lastige zaak
Volgens de gemeente vertonen de klusjesmannen intimiderend gedrag. Er wordt geadviseerd om niet met de mannen in zee te gaan.

Mensen die opgelicht denken te zijn, kunnen zich melden bij de politie. Het is echter lastig om een zaak tegen hen te beginnen. "Er is alleen sprake van een strafbaar feit wanneer er daadwerkelijk aangetoond kan worden dat de bewoners opgelicht zijn", aldus de gemeente.

Beruchte mannen
De beruchte Ierse klusjesmannen duiken vaker op. Uit allerlei plekken in de provincie kwamen afgelopen jaren vergelijkbare meldingen binnen.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen