Overslaan en naar de inhoud gaan

Nederlandse zaalvoetballers uitgeschakeld

Geplaatst opzaterdag 21 maart 2015 - 20:37

De Nederlandse zaalvoetballers zijn er niet in geslaagd zich te plaatsen voor het Europees Kampioenschap in 2016 in Servië.

Het team van de Maastrichtse bondscoach Marcel Loosveld kon ook de derde kwalificatiewedstrijd niet winnen, maar speelde in Sarajevo met 3-3 gelijk tegen Letland.

Voorsprong
Oranje stond bij rust met 3-2 voor, maar verspeelde de voorsprong in de slotfase door een treffer van Velseboer in eigen doel. Eerder verloor Nederland met 2-1 van Bosnië en Herzegovina en met 3-0 van Rusland.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Zaalvoetballers beginnen EK-kwalificatie met nederlaag
Marcel Loosveld aan het roer bij 'Mannschaft'
Marcel Loosveld stopt als bondscoach zaalvoetbal
Nederlands zaalvoetbalteam plaatst zich voor play-offs
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen