Overslaan en naar de inhoud gaan

Nederlandse vrouwen winnen beachhandbaltoernooi

Geplaatst opzondag 30 december 2018 - 20:19

De vrouwen van Lit Malserz Aln hebben de tweede editie van het internationaal beachhandbaltoernooi in Hoensbroek op hun naam geschreven.

Het team, dat in het verleden Europees kampioen onder de 18 werd, versloeg in de finale de Beach Eagles met 2-1. De twee teams wonnen beide één set, waarna shoot-outs de beslissing brachten.

Mannen
De Beach Eagles, samengesteld uit spelers van het Duitse nationale team, won het driedaagse toernooi bij de mannen. Zij wonnen met 2-0 van de Otternasen. Hiekka Hauskaa werd derde, een resultaat dat ook hun vrouwelijke clubgenoten behaalden.

Lees ook: Beachhandbaltoernooi in Hoensbroek heeft sterke bezetting

Tevreden
Dennis Heuvelmans, bondscoach en organisator, kijkt tevreden terug op het toernooi, dat zowel bij de mannen als bij de vrouwen tien teams uit binnen- en buitenland telde. "Wij hebben prima wedstrijden gezien en ook de publieke belangstelling was bijzonder goed", zo liet hij L1 weten.

Heuvelmans heeft inmiddels al aanmeldingen van teams binnen, die dit jaar niet op de deelnemerslijst stonden, maar bij de volgende editie.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen