Overslaan en naar de inhoud gaan

Nederlandse voetbalvrouwen winnen met 4-1 van Slovenië

Geplaatst opdinsdag 12 november 2019 - 22:18

De Nederlandse voetbalvrouwen met Dominique Bloodworth-Janssen uit Horst hebben opnieuw een overwinning geboekt in de kwalificatiereeks voor het EK.

De Oranjevrouwen wonnen in de Gelredome in Arnhem met 4-1 van Slovenië, dat in eigen land met 4-2 van de Leeuwinnen verloor.

Tegengoal
De Sloveense voetbalsters boden aan het begin van de wedstrijd tegenstand en kwamen door een misverstand in de Oranje verdediging met 1-0 voor. Het was de eerste tegentreffer voor Oranje in een thuisduel in 2019.

Glansrollen
Oranje kwam door Spitse weer gelijk. Zij verzilverde een penalty en nadat Miedema kort na rust in de zestien onderuit gehaald was, schoot Spitse vanaf de stip opnieuw in de touwen: 2-1. Miedema kopte daarna een ingestuurde hoekschop in en trof 20 minuten voor tijd opnieuw doel: 4-1.

Ongeslagen
Nederland gaat na zes wedstrijden ongeslagen aan kop in de poule en vervolgt de kwalificatie voor het EK van 2021 in april in en tegen Kosovo.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen