Overslaan en naar de inhoud gaan

Nederlandse voetbalvrouwen winnen met 4-1 van Slovenië

Geplaatst opdinsdag 12 november 2019 - 22:18

De Nederlandse voetbalvrouwen met Dominique Bloodworth-Janssen uit Horst hebben opnieuw een overwinning geboekt in de kwalificatiereeks voor het EK.

De Oranjevrouwen wonnen in de Gelredome in Arnhem met 4-1 van Slovenië, dat in eigen land met 4-2 van de Leeuwinnen verloor.

Tegengoal
De Sloveense voetbalsters boden aan het begin van de wedstrijd tegenstand en kwamen door een misverstand in de Oranje verdediging met 1-0 voor. Het was de eerste tegentreffer voor Oranje in een thuisduel in 2019.

Glansrollen
Oranje kwam door Spitse weer gelijk. Zij verzilverde een penalty en nadat Miedema kort na rust in de zestien onderuit gehaald was, schoot Spitse vanaf de stip opnieuw in de touwen: 2-1. Miedema kopte daarna een ingestuurde hoekschop in en trof 20 minuten voor tijd opnieuw doel: 4-1.

Ongeslagen
Nederland gaat na zes wedstrijden ongeslagen aan kop in de poule en vervolgt de kwalificatie voor het EK van 2021 in april in en tegen Kosovo.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen