Overslaan en naar de inhoud gaan

Nederlandse voetbalvrouwen winnen met 4-1 van Slovenië

Geplaatst opdinsdag 12 november 2019 - 22:18

De Nederlandse voetbalvrouwen met Dominique Bloodworth-Janssen uit Horst hebben opnieuw een overwinning geboekt in de kwalificatiereeks voor het EK.

De Oranjevrouwen wonnen in de Gelredome in Arnhem met 4-1 van Slovenië, dat in eigen land met 4-2 van de Leeuwinnen verloor.

Tegengoal
De Sloveense voetbalsters boden aan het begin van de wedstrijd tegenstand en kwamen door een misverstand in de Oranje verdediging met 1-0 voor. Het was de eerste tegentreffer voor Oranje in een thuisduel in 2019.

Glansrollen
Oranje kwam door Spitse weer gelijk. Zij verzilverde een penalty en nadat Miedema kort na rust in de zestien onderuit gehaald was, schoot Spitse vanaf de stip opnieuw in de touwen: 2-1. Miedema kopte daarna een ingestuurde hoekschop in en trof 20 minuten voor tijd opnieuw doel: 4-1.

Ongeslagen
Nederland gaat na zes wedstrijden ongeslagen aan kop in de poule en vervolgt de kwalificatie voor het EK van 2021 in april in en tegen Kosovo.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen