Gehakt

Jan Linders waarschuwt voor stukjes plastic in gehakt

Supermarktketen Jan Linders waarschuwt voor gehakt dat stukjes blauw plastic kan bevatten.

Pas op met gerookte spekblokjes van Jan Linders

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit waarschuwt voor de gerookte spekblokjes van fabrikant Zwanenberg Food Group.

Bestrijding tijgermug in Weert uitgebreid

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) breidt de bestrijding van Aziatische tijgermuggen in Weert uit naar de wijken Leuken en Groenewoud.

Ophokplicht voor bedrijven vanwege vogelgriep

In heel Nederland is woensdag een ophokplicht ingesteld voor bedrijven die vogels houden voor de productie van vlees, eieren of andere producten en voor het uitzetten in het wild.

Kermis in Weert, met of zonder katapult-attractie?

Tientallen attracties zullen vanaf vrijdag in het centrum van Weert staan tijdens de jaarlijkse kermis. Maar of de katapult-attractie daar één van is, is nog de vraag.

NVWA tikt Albert Heijn Sittard op de vingers

Albert Heijn in de Brugstraat in Sittard is door de Voedsel en Warenautoriteit NVWA op de vingers getikt.

Geen vlucht met exotica van MAA naar Irak

Op Maastricht Aachen Airport zijn donderdag meer dan 140 exotische vogels in beslag genomen. De dieren van een Belgische vogelhandelaar zouden worden uitgevoerd naar Irak.

Dierenartsen klagen over 'puppyfabriek' Heijen

Een puppyhandelaar uit Heijen wordt ervan beschuldigd zijn dieren te jong te importeren uit Oost-Europa.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten