Overslaan en naar de inhoud gaan

Nederlandse turnsters laatste in landenfinale

Geplaatst opdinsdag 8 oktober 2019 - 20:00

De Nederlandse turnsters zijn in de finale van de landenwedstrijd op het WK in Stuttgart als achtste en laatste geëindigd. De 25-jarige Vera van Pol uit Tungelroy was reserve en kwam niet in actie.

Oranje had zich in de kwalificatie van een ticket voor de Olympische Spelen verzekerd, maar kwam er in de finale met acht landen niet aan te pas.

Aftrek
Eythora Thorsdottir kreeg een vol punt aftrek wegens een val van balk en ging ook bij de landing onderuit. Sanne Wevers bleef door een aantal wiebelingen ruim onder de score die ze in de kwalificatie haalde.

Lees ook: Turnsters als zesde naar teamfinale

Inleveren
Na de balk stond de ploeg onder leiding van Vincent Wevers op de zesde plaats, maar de Nederlandse vrouwen zakten naar de laatste plaats na de oefeningen op de vloer. Met drie sprongen van 14+ steeg het team een plaats, maar die plek moest door tegenvallende prestaties op de brug weer ingeleverd worden.

Oppermachtig
Amerika was oppermachtig en won goud. Rusland behaalde zilver en het Italiaanse team verraste met brons door China af te troeven.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen